Jump to content


Plus 8: Layer States not loading layer colours when imported

Layers Layer State Layer Colour

2 replies to this topic

#1 BFOR

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 4 posts

Posted 25 August 2018 - 07:38 PM

NanoCad x64 Plus 8
Version 8.5.4133.2629
Build 4135
Hello.
When I export a layer state, it saves as a .las file with no problems.
When this file is imported into a new drawing layer manager, the colours in the layers are all set to white and all the layer print,freeze locks etc are also off.
The colours are displayed when you click on the layer state folder in the new drawing but not when the ALL tree icon is selected. See attached picture.
Can someone with a better understanding od layer states help please. Thanks

Attached Thumbnails

  • Attached Image: Layer States.JPG


#2 Hellen_V

    nanoCAD Team

  • Members
  • PipPipPip
  • 675 posts

Posted 27 August 2018 - 09:38 AM

Hi,
use Restore in context menu to restore layers' colors from imported state.
Go for nanoCAD Plus 10 now!
New interface, improved and accelerated drawing process, support for dwg2018 format. You will like new version!
Free trial license is available here: https://nanocad.com/.../plus/download/

nanoCAD Support Team
support@nanocad.com

#3 BFOR

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 4 posts

Posted 27 August 2018 - 06:43 PM

Thanks Hellen_V.
That worked.
I was concentrating on the "All used Layers" and missed the restore.
Thank you again.
B





2 user(s) are reading this topic

0 members, 2 guests, 0 anonymous users